Ontdek het wereldberoemde nachtleven van Spanje en feest als een local! Vind de beste selectie van clubs, lounges en bars aan de Costa Blanca om het meeste uit je nachten en vroege ochtenden te halen.

Hieronder enkele mogelijkheden in de buurt:

Velice Discoteca

Een discotheek van meer dan 1.700 m2 aan faciliteiten, verdeeld in een openluchttuin, waar tot in de vroege uurtjes van de lange zomeravonden wordt genoten, en een grote zaal met twee verdiepingen waar de beste dj’s van het land het publiek opzwepen met hun sessies en live optredens. De VIP-lounges maken het aanbod compleet en versterken de ervaring.

Themafeesten, concerten, dj-sessies met verschillende muziekstijlen… zorgen ervoor dat de locatie voortdurend in beweging is en zich aanpast aan nieuwe trends terwijl de unieke en onnavolgbare persoonlijkheid behouden blijft.


Marina Niki Beach Club

Marina Niki ligt in het hart van de baai van Torrevieja, in de prestigieuze sporthaven Marina Salinas, en biedt de beste optie om te genieten van een strandclub aan de kust.

Ervaar een andere sfeer, of je nu de keuken van ons restaurant proeft met of tijdens onze wekelijkse feesten met dj’s, gogo’s, live optredens, onze uitgebreide cocktailkaart, het zwembad en de zee. Kun je nog meer vragen?

Van de aperitief tot in de vroege uurtjes, hier kan je doorgaan in een trendy exclusieve omgeving.


Sky Bar Guardamar

Op de bovenste verdieping van Hotel Meridional wacht je een unieke omgeving. Een plek van waaruit je het prachtige landschap van Guardamar en de baai kunt aanschouwen.

Live muziek, creatieve cocktails en een levendige sfeer in een unieke omgeving vormen het podium. Magische nachten die je niet snel zult vergeten.

Sky Bar is altijd open voor onze gasten. De cocktailbar op het dak is geopend van juni tot september tot zonsopgang. Je hoeft niet in Hotel Meridional te overnachten om ervan te genieten; iedereen is welkom!

El Dock Guardamar

EL DOCK in Guardamar Del Segura is een populaire en unieke cocktailbar & lounge die zich bevindt in een enclave van de “Marina de las Dunas”.

Op de klanken van fascinerende ambience muziek hebben we een speciale ervaring ontwikkeld die alle zintuigen bedwelmt. Dankzij onze locatie, decoratie en meubilair, genieten we van een unieke, ontspannende en stimulerende sfeer op hetzelfde moment.


Bacanal Puerto in Torrevieja is een populaire nachtclub gelegen in Marina Salinas. Het staat bekend om zijn levendige sfeer, uitstekende muziek en prachtige uitzichten op de Middellandse Zee. De club beschikt over drie verschillende zones, waaronder twee terrassen en een chill-out gebied, waar gasten kunnen genieten van drankjes en ontspannen.

De openingstijden van Bacanal Puerto zijn als volgt: van donderdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 04:00 uur. Tijdens de zomermaanden is de club dagelijks geopend van 20:00 uur tot 04:00 uur .